vmenu

 Professzionális narancsbőr és karcsúsító STARVAC
SP-2 vákumkezelés


A narancsbőr vagy cellulit kialakulása

Narancsbőr, cellulit
A szervezet egészének sav-bázis egyensúly játéka napi szinten, óráról órára változik. Függ attól, hogy mennyi mérget viszünk be a szervezetbe (táplálék, krémek, tisztálkodó szerek, levegő szennyeződései stb.) A stressz hatások, a fáradtság, kimerültség, a betegségek, fájdalom mind savas irányba tolja a folyadékterek ph értékét amivel a sejtek salakanyag kiválasztási, tápanyag felvételi folyamatai romlanak. Felhalmozódnak ezek a salakanyagok az egész testben. A szervezet ha nem tud megszabadulni a mérgektől, akkor megpróbálja elkülöníteni, hogy a létfontosságú szervi működéseinket legalább közvetlenül ne károsítsa, és a zsírsejtek kiválóan alkalmasak ezeknek a mérgeknek a tárolására. Ezek a sejtekben és sejt közötti térben lerakódó salakanyagok és fehérjék felelősek az elhízásért, az allergiákért, különböző anyagcsere betegségekért, és a cellulit kialakulásáért is. A CELLULIT nem más, mint salakanyagoktól felfúvódott zsírsejtcsoportok, melyek narancshéjszerű rücskös egyenetlenségként jelennek meg a bőrfelszínen!

A narancsbőr hatásos kezelése tőzeggel

A cellulit oka is kezelhető!
A narancsbőr kezelése csak akkor lehet eredményes, ha a kialakulásának okát szüntetjük meg, ezért egyedülálló a világon a narancsbőr kezelésében a NOBUTRIES tőzegpakolás. Rendkívül eredményesen eltávolíthatók a a sejtekbe zárt méreganyagok a speciális összetételű különféle tőzegekkel és agyagokkal, melyek a világ különböző környezetszennyezéstől mentes pontjairól származnak. Fellazítja és kiüríti a felesleges salakanyagokat, miközben gondoskodik a testből való kivezetésről is a kiválasztórendszeren keresztül, a benne lévő azonnali beépülésre alkalmas állapotban tartalmazott nyomelemek, fitohormonok és ásványi anyagok, humin savak, fulvo savak segítségével. Bio- és elektrokémiai hatásukkal vonzzák a szabad gyököket, kihajtják őket a testből az anyagcsere folyamatok során, és feltöltik a szervezetet a számára létfontosságú szerves kötésben lévő ásványokkal, mikroelemekkel.

A NOBUTRIES testpakolásokkal elérhető eredmények

■ Jelentős testkörméret csökkenést eredményez a kritikus helyeken is: derékon, combokon, felkaron.
■ A melltartó vonal alatti zsírpárnák is csökkenthetők.
■ Csökkenthető a kötőszöveti gyulladás ( a fokozott cellulit képződés később kötőszöveti gyulladáshoz
   vezet, ez a cellulitisz).
■ Anyagcsere fokozó és sejtmegújító hatása kiemelkedő.
■ Összetevői mélyen a bőrbe szívódva serkentik a bőr kollagén és elasztén termelését, így látványosan
   fokozza a bőr rugalmasságát, feszességét, simává varázsolja a felületet.
■ Bőrhibákat, pigmentfoltokat, striás csíkokat elhalványítja (kb. 60 %-ban)
■ A felszívódó gyógynövény bomlástermékek hatására tisztul a béltraktus, anélkül, hogy megterhelnénk,
   optimalizálja a szervezet anyagcsere folyamatait.
■ Látványosan fiatalítja, regenerálja a bőrt, kiváló sejtmegújító hatása fokozottan érvényesül.
■ Fokozza a nyirokáramlást, tisztul az érrendszer, erősödik az érfal.

Narancsbőr kezelés és alakformálás pulzáló vákum masszázzsal

Cellulit kezelése vákumos zsírgyaluval!
A Starvac SP-2 görgő-szívófejes kezelőközpont a pulzáló vákuum és görgőfejes masszázs segítségével erőteljesen fokozza a nyirokáramlást, mely hatékony méregtelenítést és egyben intenzív cellulit elleni kezelést biztosít. Jó eredmények tapasztalhatók az alakformálás, karcsúsítás, méretcsökkentés tekintetében és koncentrált kötőszövet-stimulációval gondoskodik a bőr feszességéről és rugalmasságáról is. Egyedülálló kiegészítője a szabadalmaztatott dupla kamrás szívócsésze rendszer, mely egyszerre négy helyen dolgozik a testen. Ez a készülék egyesíti magában a vákuum masszázs és a “görgő-stimulációs” technológia előnyeit, ahol a kutatás és fejlesztés elsődleges célja a hatékonyság maximalizálása. A görgős szívófejek SP2 vákuumot hoznak létre a bőr felületén, amely így az alatta lévő kötőszöveti rétegekkel együtt felemelkedik a szívófej két belső görgője közé. A mobil görgők automatikusan és állandóan igazodnak a létrehozott kötőszövet ív tulajdonságaihoz.

A szívófej mozgása közben a kötőszövet beszívódik, ívet képezve gördül a mobil hengerek között, ami a lényegét képezi a „görgő stimulációs” masszázs módszernek, mobilizálja a szöveteket a megcélzott zónában és akár csak egy meghatározott területre koncentrálva. STARVAC-SP2 készülékhez kifejlesztettek egy speciális és szabadalmi oltalommal védett dupla kamrás szívócsészét, mely egy nagy hatékonyságú, körkörösen hengergető statikus masszázst nyújt a megcélzott problémás területeken. Előnyösen használható az erősen betokosodott területek átdolgozására. Gyakorta előfordul, hogy a szép testet és a jó izomzatot körbeveszi, fedi egy laza kötőszöveti réteg, amely rendkívül nehezen akar “lefogyni”, méretéből veszíteni. E fantasztikus kiegészítő alkalmazásával ezekben az esetekben is nagyon gyors és látványos sikereket érhetünk el. Férfiaknál különösen kényes kérdés ez, miután a pocak lefogyott, megizmosodott – ez a réteg viszont gyakran megmarad.

A négy speciális duplakamrás szívócsésze rendkívül hatásos az olyan behatárolt területű esztétikai kezeléseknél, mint például a régi rostos cellulit kezelése. A STARVAC SP-2 alakformáló kezelés kellemes és fájdalommentes kezelési érzetet biztosít. A készülék nem csak az alakformálásban, hanem terápiás hatásában is bizonyított. A professzionális berendezés természetesen eleget tesz az Európai Unió EN-93/42 számú orvosi és terápiás berendezésekre vonatkozó szigorú előírásainak. A klinikai vizsgálatok alapján orvosi-terápiás minősítéssel rendelkezik, mely mind az eredményességre, mind a biztonságra vonatkozóan garanciát jelent felhasználóinknak és vendégeiknek.

STARVAC pulzáló vákumos alakformáló kezelés árai:

Teljes test ( 60 perc): 10000 Ft/alkalom
Résztest kezelés (40 perc): 4500 Ft/alkalom

vissza                      Video

  KAPCSOLAT
......................................................
Keringés Centrum,
SOPRON, Kertvárosi u.38.

Keringés Centrum,
GYŐR, Buda u. 12. Fsz.3.
Info/mobil: 06/20-374-1374
Email küldés
Térkép
Utcakép

......................................................

ÁLLAPOTFELMÉRÉSEK
......................................................
Cardio Vision érrendszer
ellenőrzés Szabó Judit

természetgyógyász,
SOPRON, GYŐR
Telefon: 06/20-374-1374
......................................................
Vizelettesztes
állapotfelmérés Szabó Judit

egészségfejlesztő,
SOPRON, GYŐR
Telefon: 06/20-374-1374
......................................................

KEZELÉSEK

BEMER keringés terápia,
Sonomat keringésjavítás,
Szénsavfürdő kezelés,
Nyirok és hullámmasszázs,
SP2 vákum masszázs,
Arcfeszesítő kezelés,
Cellulit-alakformálás,
Vákum-Nyirokkezelés,
Tőzeg-iszap kezelések.
Szabó Judit

egészségfejlesztő,
természetgyógyász,
SOPRON, GYŐR
Telefon: 06/20-374-1374


pixi :: Sopron | Ödenburg