vmenu

 Professzionális arcfiatalítás STARVAC kezeléssel

A bőr veszít rugalmasságából, szépségéből az évekkel

A bőr öregedése méregtelenítéssel és megfelelő tápanyagok a szövetekbe bevitelével befolyásolható

Öregedő bőr
A vákumos arckezelés javítja a bőr vérellátását.

Szervezetünkben a növekedési hormonok képződése a felnőtt kor elérése után jelentősen csökken, ami befolyásolja a sejtek megújulását a szervezetben, felgyorsulnak a bőr öregedési folyamatai. A gyermekkortól az öregkorig a test víztartalma 80%-ról 74 % körüli értékre módosul, a sejtek elektromos feszültsége is csökken. Ezen hatások következtében a sejtek térfogata is egyre kisebb lesz, töpörödnek, kialakul a ráncos bőrfelület. Emellett a kollagén termelés is csökken a testben az idő múlásával, így a bőr is rugalmatlanná, tónustalanná válik. Ez a folyamat csak gyorsul akkor, ha nem visszük be elegendő mennyiségben a létfontosságú tápanyagokat, és ha nagy mennyiségű méreganyag halmozódik fel testünkben, a szöveteinkben az évek során.

Vákumos arcmasszázs, azonnali ránctalanító, feltöltő-lifting hatású masszázs

vákuum arckezelés
A vákuumos arcmasszázs egy rendkívül kellemes és látványos kezelés, melyet az arcon, nyakon és a dekoltázson végzünk. A kezelés hatására fokozódik a kezelt bőrfelület vérkeringése, felgyorsul a nyirokáramlása. Jótékonyan befolyásolja a kötőszövet anyagcseréjét, megerősíti a kollagén rostokat és feszesebbé teszi a bőrt. Az eredmény már az első kezelés után szemmel látható, a bőr teltebb, üdébb, fiatalos, tiszta és sokkal feszesebb lesz. Hatékonyan kezelhető vele a homlok, a toka, a szem környéke és az érettebb, ráncosabb bőrtípusok is. Az erekbe friss, oxigén dús vér jut, ezáltal beindul a kollagén termelődés, a bőr minősége nagymértékben javul és feszesebb lesz. A kezelést végezhetjük alkalmanként is, de kúraszerűen ajánljuk, illetve kombinálhatjuk arcvasalással, ultrahangos kezeléssel, mesoterápiával, masszírozással, különböző pakolásokkal.

A vákuum masszázs élettani hatásai:

■ Nyirokpályák méregtelenítése
■ Vérkeringés fokozása, sejtek oxigén felvételének javítása
■ Kollagénrost regenerálódása, aktiválása
■ Zsírpárnák fellazítása, kiürítése
■ Bőrfeszesítés, ránctalanítás
■ Szem környékének ápolása

Alkalmazása:

■ Arckezelés utáni regenerálódás, átmasszírozás
■ Arc-nyak-dekoltázs bőrének frissítése különleges alkalmakra
■ Sminkelés előtt ajánlott a feszesítés miatt
■ Kúraszerű alkalmazása évekkel megfiatalíthatja a bőrt

A gondosan és szakszerűen végzett vákuumos kezelés nem nyújtja és nem is károsítja a bőrt!NOBUTRIES fiatalító, regeneráló arckezelés

A tőzegpakolások egyedülállóan
regenerálják a bőrfelületet

Arckezelés, ránctalanítás, gyulladás csökkentés
A NOBUTRIES arckezelő anyagok tisztán növényi eredetű, nagy tisztaságú tőzeg és agyag alapanyagokból kivont készítmények, melyek mentesek minden genetikailag manipulált mikroorganizmustól! A huminsav tartalmuknak és a NOBUTRIES AKTIVÁTORNAK köszönhetően újból megnövelik a sejtek elektromos potenciálját, aminek következtében azok visszanyerik eredeti volumenüket, a bőr feltöltődik, kisimul, az egész szervezet fiatalodik. Ezért érünk el szinte páratlan bőrfiatalító hatást a kezelésekkel. Egyedülálló hatásmechanizmusának következménye, hogy összetevői megnyitják a pórusokat és a bőr mélyebb rétegeibe juttatják a hatóanyagokat, minden külső behatás nélkül.A NOBUTRIES arckezelésektől várható eredmények

A gyulladt, aknés, pattanásos
arcbőr kezelhető

A gyulladt, aknés, pattanásos arcbőr kezelhető
A kezelés során a Nobutries professzionális arcbőrmegújító termékcsalád pakolásai eltávolítják az elhalt hámsejteket, miközben megújítják a bőrfelszínt. Azonnali eredmény látható: sima és telt arcbőr, a ráncok kisimulnak, a bőr tónusa és feszessége visszaáll, vérkeringése lényegesen jobb lesz, ezért életteli, üdébb lesz az arc. Faggyúmirigy szabályzó metódusa csökkentik a bőr zsírosságát. A bőr látványos megújulásához szükséges nyomelemeket, vitaminokat, ásványokat, huminsavakat és gyulladáscsökkentő hatóanyagokat a beépüléshez oldott állapotban juttatják a bőrbe. Gyulladáscsökkentő, antiszeptikus, sebgyógyító összetevői kiválóan alkalmasak a problémás és tini bőrök, a pattanásos, aknés, mitesszeres, gyulladt bőr kezelésére. A hatóanyagok a rozaceás bőr értágulatait összehúzzák, az érfal tónusát normalizálják. A májfoltok halványodnak, a gyulladásos területek regenerálódnak. A Nobutries tőzeg anyagok kivételes anti-allergén és antiszeptikus hatású készítmények.

vissza

  KAPCSOLAT
......................................................
Keringés Centrum,
SOPRON, Kertvárosi u.38.

Keringés Centrum,
GYŐR, Buda u. 12. Fsz.3.
Info/mobil: 06/20-374-1374
Email küldés
Térkép
Utcakép

......................................................

ÁLLAPOTFELMÉRÉSEK
......................................................
Cardio Vision érrendszer
ellenőrzés Szabó Judit

természetgyógyász,
SOPRON, GYŐR
Telefon: 06/20-374-1374
......................................................
Vizelettesztes
állapotfelmérés Szabó Judit

egészségfejlesztő,
SOPRON, GYŐR
Telefon: 06/20-374-1374
......................................................

KEZELÉSEK

BEMER keringés terápia,
Sonomat keringésjavítás,
Szénsavfürdő kezelés,
Nyirok és hullámmasszázs,
SP2 vákum masszázs,
Arcfeszesítő kezelés,
Cellulit-alakformálás,
Vákum-Nyirokkezelés,
Tőzeg-iszap kezelések.
Szabó Judit

egészségfejlesztő,
természetgyógyász,
SOPRON, GYŐR
Telefon: 06/20-374-1374


pixi :: Sopron | Ödenburg