vmenu

 Szépségápolás

Talán nem mondunk azzal újat, hogy bőrünk a legnagyobb szervünk, mely többféle létfontosságú funkciót lát el.

Jelentős szerepe van a szervezet védelmében. Véd a külső hatásoktól, a környezetünkben található kórokozóktól, reagál a külső hatásokra: mechanikai hatásokra pl. kényelmetlen cipőtől a nyomás helyén bőrkeményedés alakul ki, vagy túlzott fény hatások: bőrgyulladás, hámlás, leégés, de külső hatásokként kell tekintenünk a különböző kémiai vegyi anyagokra, melyek bőrünkkel érintkeznek: gázok formájában a szennyezett levegő, egyéb formában a tisztító szerek, és a különböző kozmetikai és tisztálkodó szerek.

A bőr nem csak a külső hatásokra reagál, hanem a szervezet elsődleges jelző rendszere, rendkívül hamar jelzi a belső egyensúlytalanságot valamilyen bőrtünettel. Sajnos ma nem nagyon foglalkozunk ezekkel a jelzésekkel, különböző kozmetikumokkal elfedjük, valamilyen szteroid krémmel gyors helyi rendezéssel azt hisszük, hogy megoldottuk a kis szépséghibát, közben pedig ha valóban az okot kezelnénk, megelőzhetnénk egy évek múltán kialakuló súlyosabb betegséget is akár.

A bőr kiválasztó funkciója miatt rendkívüli szerepe van a méregtelenítésben, az izzadáson keresztül gyakorlatilag minden mérget ki tud üríteni a szervezetből. Belsőleg mérgezzük magunkat azokkal az ételekkel, amik már táplálékot szinte nem is, de annál több színező, állagjavító, emulgeáló, tartósító és ki tudja még hányféle mesterséges íz és adalékanyagot tartalmaznak.

Túlzott gyógyszerfogyasztás
Természetesen a szedett gyógyszerek, a különféle permetező anyagok, a húsokban fellehető antibiotikumok és egyéb növekedést fokozó anyagokról már nem is beszélve.

A bőr jelentős szerepet tölt be az immunrendszer védekezésében a hőszabályozáson keresztül, gondoljunk itt a lázra, ami egy természetes immunitást fokozó mechanizmus. ( Magasabb hőmérsékleten több biokémiai reakció zajlik, aktívabb a szervezet, és erre az öngyógyító mechanizmusra nagy szükség is van a kórokozókkal szembeni küzdelem során.) Nyugodtan mondhatjuk, hogy a szépség belülről fakad, és bőrünk állapota belső egészségünk tükre, de azt is elmondhatjuk, hogy bőrünk funkcionális állapota hatással van egész szervezetünkre.

Bőrünk színének változása akár évtizedekkel előre tudja jelezni a vérkeringési zavarok kialakulását, bőrlégzésünk rendellenes működése nem csak a rossz, szennyezett levegő, légkondicionált irodák következménye, hanem a nem megfelelő, nem légáteresztő kozmetikumok póruseltömő hatásának is köszönhető. Nem csoda, ha öreg, gyűrött, szürke lesz a bőr. Mind a mai napig a kozmetikumok zöme kőolajszármazék alapú, ami blokkolja a bőrlégzést. Az gondoljuk, hogy segít, és csak ront a bőrállapotunkon. A bőrön keresztüli hatóanyagoknak a felszívódása nagyon bonyolult mechanizmus, egyáltalán nem biztos, hogy a sok csodás hatóanyag be is jut a bőrbe, a nem megfelelő a vivőanyag.

A természet gyógyít! A HUMINSAV csodája!

a test felkenése
Több száz éves tapasztalatra tekint vissza a gyógyiszapokkal, különböző gyógyföldekkel történő testpakolások hatása. Azt már nagyon régóta tudja, ismeri a gyógyászat, hogy ezekből az agyagokból, gyógyföldekből egyértelműen felszívódó mikro és makro elemeknek, biológiailag aktív szerves anyagoknak: huminsavaknak milyen csodálatos gyógyító hatása van az izületi, mozgásszervi megbetegedések esetén, de ezeknek az anyagoknak a szépségiparban történő alkalmazása nem volt ismert.

A NOBUTRIES THERAPY módszer forradalmasította az alakformálást és egészségmegőrzést, mert kidolgozott egy olyan tudományosan megalapozott test és arckezelő módszer, amely az alakformálás, a test- és arckozmetika új dimenzióját tárja elénk. Ez az új módszer egy teljes megújulást biztosít természetes alapanyagú, magas színvonalú, tartós eredményeket biztosító egészségtámogató kezelésekkel.

Mikro és makroelemek tárházát
tartalmazza.

Hatásának fő okai:

■ anyagcserét, illetve a növekedést serkentő anyagokat tartalmaz (a növekedési hormon csökkenése felelős az öregedésért, emiatt érünk el szinte egyedülálló bőrfiatalító hatást a kezelésekkel)
■ A tőzegkezelés hatására a bőr áteresztőképessége mindkét irányban jelentősen megnő, a pórusok kinyílnak
■ A test vér-, oxigén- és tápanyagcseréje a tőzeg biológiailag aktív anyagainak hatására a többszörösére növekszik, a behatolt anyagok elektronfeleslegüket átadják a káros, fájdalmat okozó anyagoknak és mobilizálják azokat. A felszínhez közeledő vegyületeket, azok fehérjéit a tőzeg részecskéi magához vonzzák, és sajátos komplexeket alkotva lekötik
■ A sejtek elektromos feszültséggel rendelkeznek, mely az évek során csökken. Ennek következtében a sejtek térfogata is kisebb lesz, ezek összehúzódnak, töpörödnek. A szervezet szerves réz hiánya gyorsítja a ráncosodást, az őszülést, fokozza a szövetek petyhüdtségét, (lógó has, mell, erek fala is tágulékonnyá válik: viszeresség) kialakul az aszalt szilva efektus kívül belül, így leszünk ráncosak és egyre kisebbek.

Hogyan fiatalít a huminsav?

■ A huminsav újból megnöveli a sejtek elektromos potenciálját, szerves kötésben tartja az ásványi
   anyagokat, amiket így szervezetünk beépít teljesen, aminek következtében nemcsak a bőr, hanem
   belső szöveteink is visszanyerik eredeti volumenüket és így az egész szervezet fiatalodik.
■ Tisztán növényi eredetű, mentes minden genetikailag manipulált mikroorganizmustól!

vissza

  KAPCSOLAT
......................................................
Keringés Centrum,
SOPRON, Kertvárosi u.38.

Keringés Centrum,
GYŐR, Buda u. 12. Fsz.3.
Info/mobil: 06/20-374-1374
Email küldés
Térkép
Utcakép

......................................................

ÁLLAPOTFELMÉRÉSEK
......................................................
Cardio Vision érrendszer
ellenőrzés Szabó Judit

természetgyógyász,
SOPRON, GYŐR
Telefon: 06/20-374-1374
......................................................
Vizelettesztes
állapotfelmérés Szabó Judit

egészségfejlesztő,
SOPRON, GYŐR
Telefon: 06/20-374-1374
......................................................

KEZELÉSEK

BEMER keringés terápia,
Sonomat keringésjavítás,
Szénsavfürdő kezelés,
Nyirok és hullámmasszázs,
SP2 vákum masszázs,
Arcfeszesítő kezelés,
Cellulit-alakformálás,
Vákum-Nyirokkezelés,
Tőzeg-iszap kezelések.
Szabó Judit

egészségfejlesztő,
természetgyógyász,
SOPRON, GYŐR
Telefon: 06/20-374-1374


pixi :: Sopron | Ödenburg