vmenu

Alakformáló testpakolások

A test szépséghibái belső egyensúlytalanságot tükröznek

A tőzeg természetes, vegyszer
mentes, bőrbarát anyag

A tőzegkezelés természetes, kemikálikáktól mentes anyagot visz a bőrre.

Tavasztól lengébben öltözködve bizony jobban látszanak a “szépséghibák”, és csak vágyakozunk a tökéletes alakra. A bikiniszezonban előbukkannak a feleslegek, amelyeket télen jótékonyan kabátok, vastag pulóverek takarnak. A tél egyébként is kihívások elé állítja a szervezetünket: a hideg kiszárítja a bőrünket, a napfény és levegő hiányától sápadttá válik. Kimerülnek a vitamin és ásványi anyag tartalékaink, romlik a sejtanyagcsere, ami narancsbőr kialakulásához vezet. Szervezetünk természetesen is tartalékokat képez télen, és ha nem fordítottunk kellő figyelmet a minőségi étkezésre, a testmozgásra, akkor bizony centikben is mérhető a zsírpárnák növekedése. Kísérletezhetünk mindenféle karcsúsító krémekkel, de nem mindegy, hogy milyen anyagok érnek bőrünkhöz, a bennük található vegyszerek milyen károsító hatással vannak a bőr mély rétegeire. Az évek alatt felhalmozódott mérgek idő előtt ráncossá, rugalmatlanná, szürkévé, petyhüdtté teszik a test bőrét, de a szervezet egészére is károsító hatással vannak.

NOBUTRIES a természet adta testformálás

A tőzeg csökkenti a bőr alatt a
zsírréteget, a salakanyagokat

A 21. század legújabb felfedezései, leghatékonyabb alakformáló és legszuperebb testfogyasztó kezelései, sokszor visszanyúlnak a rég elfeledett hagyományos gyógymódokhoz és szépítő eljárásokhoz. Ilyen régi-új anyag például a tőzeg. Több tízezer éve volt a természetnek arra, hogy az oxigéntől elzárt területeken a lebomló növényekből kialakuljon ez a barnás-feketés massza. Csak gyógynövényből több mint 500 fajtát tartalmaz és akkor még nem beszéltünk a jótékony hatásokkal rendelkező nyomelemekről, ásványi anyagokról, és hormonokról! A végeredmény pedig vegyszereket soha nem látott, a kemikáliákat még hírből sem ismeri, így vegytisztán kerül a szalonba, onnan pedig a bőrünkre! Nem csak a bőr alatt felgyülemlett zsírtól és a narancsbőrtől szabadulhatunk meg segítségével könnyedén, hanem egyedülálló méregtelenítő hatásának köszönhetően fellazítja és kiüríti a sejtekben felgyülemlett salakanyagokat, kíméletesen tisztítja a béltraktust, erősíti a szellemi és fizikai aktivitást, optimalizálja az anyagcsere-folyamatokat, tisztítja és erősíti az érrendszert, sebgyógyító, immunrendszer-javító és kivételes nyirokrendszer-tisztító hatással is rendelkezik.

Milyen változásokra számíthatunk a külsőnket illetően?

A tőzeg testkezelések után
csökken a derék kerülete

Egészségjavító hatása mellett a tőzeg testkezelések után láthatóan vékonyodik a derék terület, melleink is feszesebbek lehetnek, bőrünk pedig sokkal puhább, hamvasabb lesz, mint korábban! A narancsbőr pedig jelentősen, akár teljesen el is tüntethető! Látványosan karcsúbbak lehetünk, ezzel a módszerrel nem csak a bőr alatti zsírrétegektől lehet gyorsan megszabadulni, hanem a szervek közti és sejtközi térben található feleslegtől is, ahonnan semmilyen hagyományos módszerrel, még zsírleszívással sem lehet eltávolítani a felesleget! Pedig ezeken a területeken ugyanúgy lerakódnak a méreganyagok, mint a bőr alatti zsírrétegekben és ha nem tudnak kiürülni, bizony lassan de biztosan egészségünk rovására megy, ezek sokkal veszélyesebbek egészségügyi szempontból, mint az úszógumi, vagy a zsíros popsi. Az eredmény magáért beszél, és nem volt szükség semmilyen önkínzásra. Minden egyes kezelés egy lazulás, akár egy pihentető alvással a 90 perc alatt, a hatás minden egyes kezelés után látványos, és a teljes kúra végére igazán elégedetten távoznak a vendégek.

vissza

  KAPCSOLAT
......................................................
Keringés Centrum,
SOPRON, Kertvárosi u.38.

Keringés Centrum,
GYŐR, Buda u. 12. Fsz.3.
Info/mobil: 06/20-374-1374
Email küldés
Térkép
Utcakép

......................................................

ÁLLAPOTFELMÉRÉSEK
......................................................
Cardio Vision érrendszer
ellenőrzés Szabó Judit

természetgyógyász,
SOPRON, GYŐR
Telefon: 06/20-374-1374
......................................................
Vizelettesztes
állapotfelmérés Szabó Judit

egészségfejlesztő,
SOPRON, GYŐR
Telefon: 06/20-374-1374
......................................................

KEZELÉSEK

BEMER keringés terápia,
Sonomat keringésjavítás,
Szénsavfürdő kezelés,
Nyirok és hullámmasszázs,
SP2 vákum masszázs,
Arcfeszesítő kezelés,
Cellulit-alakformálás,
Vákum-Nyirokkezelés,
Tőzeg-iszap kezelések.
Szabó Judit

egészségfejlesztő,
természetgyógyász,
SOPRON, GYŐR
Telefon: 06/20-374-1374


pixi :: Sopron | Ödenburg